Haken in opdracht

Mijn haakcarrière is begonnen doordat ik voor de grap een facebookpagina had opgezet. Hierdoor kreeg ik af en toe van wildvreemden een opdracht om iets te haken voor ze. Op mijn Facebookpagina kun je sowieso volgen wat ik allemaal maak.

Deze ooievaar heb ik gemaakt voor iemand uit Duitsland. De naam van het kindje staat op de zijkant.
Ik vind het zo leuk in opdracht haken. Eerst het proces van overleg over wat het moet gaan worden en welk materiaal en welke kleuren ik moet gaan gebruiken. Ik gebruik de laatste tijd Pinterest om ideeën te delen met de klant. Neem maar eens een kijkje Hier De patronen van wat ik haak heb ik ook vaak van Pinterest

Ook hou ik mijn klanten graag op de hoogte van hoever ik ben met het project. Dus neem ik graag foto’s tussendoor en stuur dan de foto door naar de opdrachtgever.

Deze olifant heb ik ook in opdracht gemaakt .Er zit een muziekdoosje in. En de kleuren heb ik samen met de klant uitgezocht.

De foto’s vind ik ook altijd leuk om te delen op Instagram dus hou me ook daar in de gaten.

Veel van de producten die ik in opdracht maak voeg ik ook toe aan de webshop. Zo is de mamaponcho nu een populair item geworden.

Zo en dan nu weer snel verder met mijn volgende projext

Wie raad wat het gaat worden?

Via Facebook en Instagram hou ik je dus op de hoogte . En als je ook een speciaal verzoek hebt mag je altijd contact met me opnemen.

8 reacties op “Haken in opdracht

  1. Finn Mouris zegt:

    Goedendag,

    Ik heb geen facebook of instagram maar ik zou graag iets willen laten maken (een knuffel) en kijken of dat mogelijk is en de kosten .Hoe kan ik foto’s door sturen?

    Mvg,
    Finn Mouris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.