De olifanten bijtring/ rammelaar

  Zoals jullie misschien wel weten hebben wij drie kinderen. Waarvan de jongste nu 9,5 maand is. Al onze kinderen kregen vrij snel tandjes. Alle drie toen ze een maand of 4 waren. En jij bij het krijgen van tandjes is een bijtring wel erg handig. Maar omdat ze zo jong waren pasten de meeste bijtringen niet in hun mondje. Bij de eerste heb ik van alles geprobeerd maar hij wou niets hebben om op te bijten behalve zijn speen. Bij de tweede hadden we de bekende giraffe als bijtring. Maar ja die heeft iedereen al dus dat is een beetje saai. En als je ergens bent met meerdere baby’s weet je niet meer welke van wie is . Dus bij baby nummer 3 besloot ik zelf aan de haak te gaan. Eerst heb ik een eendje gehaakt. Het patroon vind je hier Zoals je kunt zien heeft hij de bijtring heel mooi vast. Je kunt de bijtring geven zodra de baby iets kan aanpakken. Ik ben nog verder gaan zoeken en kwam een nog leuker patroontje tegen van een olifanten bijtring. Daarvan vind je het patroon hier In deze bijtringen heb ik ook een rammelschijf gedaan. Zodat ze ook nog geluid maken. Dat vinden baby’s natuurlijk helemaal het einde. Voor de bijtringen gebruik ik gecertificeerde ringen van beukenhout. En voor de olifantjes gebruik ik katoen garen van drops. DROPS Safran is gesponnen van lange, gekamde Egyptische katoenvezels. Het garen wordt gemaakt door meerdere dunne draadjes samen te spinnen en deze draadjes worden vervolgens nog een keer samen gesponnen. Het is in de EU gemaakt en heeft een Oeko-Tex® certificate 951032. Mocht je nou ook zo’n mooie bijtring rammelaar willen dan kun je het dus zelf gaan haken aan de hand van de patroontjes. Of je kunt er 1 bij mij bestellen hier in de Webshop. Uiteraard maak ik ze in allerlei verschillende kleuren. Ik vind het echt een perfect kraamcadeau, want het is uniek en ook nog eens erg nuttig.  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.