Gebreide wollen sokken

Sinds kort ben ik begonnen met sokken breien.

Gebreide wollen sokken zijn echt fijn. Ik heb al heel lang een paar die gebreid zijn door mijn beppe. Maar die heeft mijn zoon ingepikt. Helaas leeft mijn beppe niet meer. Dus ben ik zelf maar aan het breien geslagen.

Nu heb ik het wel eerder geprobeerd, maar dat gehannes met al die naalden wou maar niet lukken. Totdat ik de rondbreinaalden ontdekte. Die ben ik nu dus ook gaan gebruiken voor het sokken breien. Ik vind het echt ideaal.

Ik heb al een paar merken qua naalden gebruikt. En ik was opzich wel tevreden met de naalden van pro knit. Alleen vond ik het een heel geklooi met de neus van de sokken. Daarvoor was de naald te lang. Dus heb ik ook nog crasytrio sokkennaalden van addi aangeschaft.

Ik heb een hele sok met deze naalden gebreid. Alleen werd de sok veel te strak. Dus heb ik ook nog een rondbreinaald van addi aangeschaft en nu brei ik de hele sok daarmee en zodra ik moet minderen voor de teen stap ik over op het crasytrio. Nu lijken de sokken wel goed te passen. En duurt het teen breien een stuk minder lang.

Ondertussen heb ik al best wat paren gebreid. Ik geniet enorm van de verschillende kleuren en patronen in al dat sokkenwol.

En de opdrachten komen ook al binnen. Zo zorg ik er nu ook voor dat mijn collega lekker warme voeten heeft in de groentewinkel waar wij werken.

Ik loop zelf de hele winter ook al op al mijn gebreide sokken. Zo lekker warm en zacht. Als ik mijn “gewone” katoenen sokken aan heb krijg ik nu echt koude voeten.

Ik ga lekker verder met het breien van sokken. Met de kat op schoot zodat ik extra warm ben.

Wil jij nou ook een heerlijke warme set gebreide sokken. Neem dan contact met mij op. Binnenkort komen ze ook in de webshop te staan.

En van de restjes van de bolletjes maak ik heerlijk warme dekens. Die staan al wel in de webshop Wollen fantasy deken

Om de gebreide sokken te kunnen bestellen kun je nu in de webshop terecht. Kijk onder het kopje https://taetskeoriginal.nl/product-categorie/gebreide-sokken/ Hier komen ook de gebreide sokken op te staan die ik al gebreid heb.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.