Corona tijden

Ja ook ik ga er toch maar eens over schrijven. Het virus. Want pff het is niet niks allemaal.

Hier in huis hebben we een corona mopper moment. Dan mogen we even met zijn allen mopperen over hoe stom het allemaal is. Vooral onze peuter van 2 vindt het geweldig om te mopperen en roept dan uit volle borst: Babycorona (dat is echt heel erg in zijn beleving)

Maar ja daar al het gedoe gaan er ook heel veel evenementen niet door waar ik zou gaan staan met mijn mooie gehaakte spullen. Dus al die mooie spullen heb ik in de webshop gezet. Wat er aan bijdraagt dat ik nu ongeveer 50 producten op voorraad heb. Ik zou zeggen neem snel een kijkje. Want je krijgt nu ook nog eens 15% korting op alle artikelen in de categorie: Direct leverbaar. Gebruik daarvoor code: Staysafe20 bij het afrekenen. https://taetskeoriginal.nl/product-categorie/direct-leverbaar-2/

De kleuren zijn zo lekker fris

In de corona tijden (zoals onze 6 jarige het noemt) mag je helaas ook nergens op bezoek. Onze kinderen hebben het er best lastig mee moet ik zeggen. Zelfs de 2 jarige zegt: Ik mis de familie, heeft ie natuurlijk weer van zijn grote zus gehoord.

Maar omdat je niet op visite kunt is het des te leuker om wel een cadeau te sturen. Dus mocht je nog op zoek zijn naar een cadeau voor iemand kijk dan ook even in de webshop. Want ik kan iets ook mooi inpakken en als cadeautje versturen naar degene voor wie het is. Misschien ook leuk voor moederdag. Want ik haak natuurlijk niet alleen voor kinderen en baby’s maar ook voor volwassenen.

Uiteraard ga ik lekker door met haken. Dus hou vooral alles in de gaten want wie weet plaats ik nog wel veel meer mooie artikelen in de webshop. En mocht je nou een speciaal verzoek hebben. Neem dan gerust contact met me op.

Ik zou zeggen blijf gezond en probeer ook wat te relaxen in deze stressvolle tijden.

Hoe doe jij dat? Een beetje me-time creëren terwijl iedereen thuis is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.