Etsy markt

Afgelopen weekend stond ik op een Etsy markt in Leeuwarden.

Nu zullen sommigen denken: Etsy wat is dat? Nou ik leg het altijd maar uit als een marktplaats voor handgemaakte spullen. Kijk maar eens op www.etsy.com

Maar goed ik stond dus dit weekend ook op zo’n markt. O wat was het leuk. Het is zo leuk om te zien wat voor moois er allemaal gemaakt wordt.

Zo stond ik naast een mevrouw die Staphorster stip werk maakt. Ze heeft me het hele proces uitgelegd. Echt heel interessant.

Er stond nog veel meer leuks, maar ik moest natuurlijk mijn eigen kraam in de gaten houden dus ben ik eventjes snel overal langs gelopen om te kijken wat er allemaal stond.

En wat waren er een bezoekers. Om me heen hoorde ik allemaal positieve verhalen van de verkopen.

Volgende keer als ik er weer sta met deze kou, want het was wel erg koud, ga ik mutsen voor volwassenen verkopen. Want daar had ik veel vraag naar. Maar ja het was ook wel erg koud, of had ik dat al gezegd.

Van te voren heb ik me uit de naa(l)d gehaakt dus ik heb lang niet alles verkocht en heb nu een mooi voorraadje. Hou mijn webshop in de gaten want in de loop van de week zet ik alles in de webshop onder het kopje direct leverbaar. Misschien staat er nog een leuk cadeau tussen.

Ik heb ook wat nieuwe dingen bedacht voor de markt en die komen dus ook in de webshop te staan. Een uitbreiding van het assortiment.

Binnenkort zal ik hier ook een aparte blog over schrijven.

Mocht je wat op de foto’s zien wat je aanspreekt en het staat nog niet in de webshop mag je me altijd een berichtje sturen. Dit kan eventueel ook via facebook

Op Facebook kun je ook de rest van de foto’s bekijken die zijn genomen van dit prachtige evenement EtsymadeLeeuwarden

Wie weet sta ik er volgend jaar weer.

Een reactie op “Etsy markt

  1. Simone van Damme-Simonis zegt:

    Wat gaaf Taetske, ik ben hartstikke trots op je. Dat je dit alles erbij doet terwijl je 3 kleine kindjes hebt, petje af hoor. Aan de andere kant geeft het je ook nieuwe energie om iets voor jezelf te kunnen doen. Ik ga zo weer op je webshop kijken. Bedankt lieverd,
    XX + xxx voor de kids,
    Mone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.