Het wol/zijden strikmutsje

Ik ben dol op statestieken, daarom hou ik ook voor mijn webshop statestieken bij. De shop bestaat nog niet zo lang. Maar statistieken zijn er al wel. En daaruit blijkt dat mijn meest verkochte artikel het wol/zijden Strikmutsje is.

Nu is dat niet zo gek want ik vind het een heerlijk artikel. Ik gebruik het mutsje heel veel voor mijn zoontje. Vooral als ik hem draag in de draagdoek is het ideaal. Omdat dit mutsje blijft zitten door de touwtjes onder de nek. En doordat het mutsje niet helemaal over het voorhoofd zit hangt het ook niet voor de ogen.

Voor de strikmutsjes gebruik ik wol/zijde garen. Hier heb ik bewust voor gekozen. Ten eerste is het heerlijk zacht. En wol reguleert de temperatuur. Dus het is warm in de winter en koel in de zomer. En zijde werkt prikkel dempend voor baby’s.

Het is dus een mutsje dat veel meer doet dan alleen je kindjes hoofdje warm houden,
het beschermt kindjes tegen alle prikkels en invloeden van buitenaf. Het mutsje werkt als een extra huidje, zodat het kind goed bij zichzelf kan blijven.
Een aanrader voor gevoelige kindjes en als bijzonder kraamcadeau.

Het mutsje kan zowel binnen als buiten gedragen worden.

Uiteraard kun je een mutsje via mijn webshop bestellen. Neem maar eens een kijkje in de Webshop

Het is verkrijgbaar in vele kleuren.

De mutsjes zijn in alle maten verkrijgbaar. Omdat ik de mutsjes maak naar aanleiding van de maten van het hoofdje van je baby.

Voor meer informatie kun je altijd contact met me opnemen.

2 reacties op “Het wol/zijden strikmutsje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.